Tietosuoja

Asiakasrekisteri tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen.

1. Rekisterinpitäjä

Paraslukko Security Oy

Yhteystiedot:
 Heikkiläntie 5

00210 Helsinki                        

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa

Arto Keinonen
0108204310

-

2. Rekisteröidyt

Paraslukko Security Oy:n asiakkaat

3. Rekisterin pitämisen peruste ja käyttötarkoitus

  • Henkilötietojen käsittely perustuu oikeutettuun etuun tai sopimukseen

Henkilötietojen käsittelyn ja rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat: 

  • Asiakassuhteen hoitaminen ja ylläpito
  • Palveluitamme kertominen

4. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot

Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

Yhteystiedot

  • Nimi
  • Osoite
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero


Asiakastiedot

  • ostetut tuotteet ja palvelut, reskontran sisältämät tiedot, yhteyshenkilöiden tiedot
  •  

11. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen Paraslukko Security Oy

Heikkiläntie 5

00210 Helsinki

Tarkastusoikeus

Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot. 

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

Vastustamisoikeus

Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti. 

Suoramarkkinointikielto

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

Poisto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. 

On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Suostumuksen peruuttaminen

Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot:  www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

5. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaalta itseltään palveluiden tilaamisen tai muun asioinnin yhteydessä

Sopimusten solmimisen yhteydessä

6. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ellei kyseessä ole lakiin perustuva oikeus tietojen saamiseen

7. Käsittelyn kesto

  • Henkilötietoja säilytetään sen ajan kun asiakkuus on voimassa tai kirjanpidon säilytys sitä vaatii.

8. Henkilötietojen käsittelijät

Asiakasrekisteriä käsittelee Paraslukko Security Oy: työntekijät ja tilitoimisto

Paraslukko Security Oy ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

9. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. 

10. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

Paraslukko Security Oy

Heikkiläntie 5, 00210 Helsinki

Avaintilaukset 010-8204 310
Faxi: 010 820 4388

Lukkomyymälä on avoinna:
Arkisin: 7:30 - 15:30
La-Su: Suljettu

Asiakaspalvelu & myymälä

Christer Ek

010 820 4310 

-

Myynti & työnjohto

Arto Keinonen
050 596 1492
-

Lukkosepät

Kalevi Collin
050 596 1453

Sami Hirvonen
050 596 1468

Marko Isomäki
050 596 1487

Toni Kokko
050 596 1410